Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Prezidentská superdebata, biatlon a Hory mají oči

10. 1. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:10 – Světový pohár v biatlonu 2012/13 Německo - Přímý přenos štafety mužů na 4×7,5 km
  • ČT 1, ČT 24, 20:00 – Prezidentská superdebata - Poslední šance všech kandidátů na prezidenta oslovit voliče. Prezidentskou superdebatu moderuje opět Václav Moravec.
  • ČT 2, 20:00 – Zásnuby v hlubinách oceánu - V průběhu miliónů let evoluce vyvíjeli mořští živočichové v rámci fyzikálních vlastností oceánu – jeho rozlehlých prostor, pohybu vod a proměnlivosti dna – nejrůznější originální strategie pro setkání s partnerem opačného pohlaví, páření, rozmnožování a přenosu genů. Tento francouzský dokument z roku 2010 s nimi diváky blíže seznámi.
  • Nova Cinema, 21:40 – krimi thriller Vnitřní záležitosti – Dennis Peck je policista, který v tom umí chodit. Umí vyprat špinavé peníze, vymyslet dokonalý podvod, a když na to přijde, a dobře se zaplatí, tak i zaranžovat vraždu. A všechno mu to prochází. Potom však udělá jeho parťák chybu a při zatýkání zastřelí muže na útěku. Případem je pověřen čestný detektiv Raymond Avilla z oddělení pro vnitřní záležitosti a ten si velmi rychle uvědomuje, že narazil na něco mnohem většího, než se zpočátku zdálo. Rozhodne se odhalit skutečnou tvář Dennise Pecka, tím však ocitá v ohrožení života, protože Peck se rozhodně nevzdá bez boje. Americký krimi thriller (1990)
  • Joj, 0:30 – horor a thriller Hory mají oči - V dějinách moderní hrůzy se najde jen pár filmů, které zapůsobily na publikum tak silně jako kultovní klasika Wese Cravena z roku 1977 Hory mají oči. Drsný, divoký a napínavý příběh o obyčejné rodinné dovolené, která se najednou změní v boj o holý život. Nyní se divokými vizemi mistra hororu Wese Cravena – který se spolu s Marianne Maddalenou a Peterem Lockem k projektu připojil jako producent – nechali inspirovat mladí nadějní filmaři Alexandre Aja a Gregory Levasseur. Filmaři přenesli tento mrazivý hororový příběh do 21. století a propůjčili mu novou, brutální a znepokojující vizuální podobu. Americký horor a thriller (2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).