Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Opravdová kuráž, Narozen 4. července a Závěť

1. 11. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

Fanda, 18:05 – HC Energie Karlovy Vary – HC Slavia Praha - Přímý přenos hokejového zápasu Tipsport Extraligy

CS Film, 20:00 – muzikál Lysistrata (divadelní záznam) - Záznam divadelního představení: Lysistrata měla svou premiéru roku 411 př.Kr. a jejím autorem byl dramatik Aristofanes. V roce 2002 přepracoval Jiří Suchý toto dílo do veršované podoby, která byla uváděná v Divadle Na Vinohradech. 19.9.2007 měla Lysistrata premiéru v Divadle Semafor, Jiří Suchý k ní připsal hudbu a tak vznikl muzikál. Český muzikál (2009)

HBO 2, 20:10 - westernové dobrodružné drama Opravdová kuráž - Jak velkou kuráž musí mít čtrnáctiletá holka, aby pomstila tátovu smrt? Odpověď nabízejí nejúspěšnější hollywoodští bratři Joel a Ethan Coenovi v temném westernu Opravdová kuráž. Herecký objev Hailee Steinfeld na krvavé cestě za mstou doprovázejí Jeff Bridges jako jednooký šerif Rooster Cogburn a Matt Damon v roli Texas Rangera LaBoeufa. Americké westernová dobrodružné drama (2010)

BRAND24

Cinemax, 21:05 – životopisné válečné drama Narozen 4. července - Snímek vypráví přáběh Rona Kovice, veterána z Vietnamu… Slavný film otevřeně hovoří o vojně ve Vietnamu, o ochrnutém Ronovi Kovicovi, který se z nadšeného vlastence změnil na zapáleného bojovníka proti válce. Ve Vietnamu prošel peklem, ale ani návrat do normálního života nebyl o nic lehčí. Ron se musí naučit žít se svým ochrnutím, znovu si zvykat na rodné město, rodinu a přátele, což vůbec není jednoduché. Americké životopisné válečné drama (1989)

Film+, 21:10 – komedie Závěť - Živojin žije spolu se svým vnukem Tsanem v odlehlé srbské vesničce a než zemře, chce, aby Tsane naplnil jeho závěť. Dá mu tři úkoly: prodat krávu, za utržené peníze koupit ikonu svatého Nikolaje, a přivést si ženu. Na první pohled snadné úkoly budou pro prostého sedláka z vesnice velice obtížné. Srbsko-francouzská komedie (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).