Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Módní policie, Mlýny nebo Zásah z pekla

5. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Eonline.com
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • E!, 21:00 – reality show Módní policie: Met Gala – tým Módní policie je tu! Nenechte si ujít jejich vtipné i drsné komentáře a upřímný verdikt při přehlídce kreativních rób uznávaných návrhářů při příležitosti prestižního benefičního večera Met Gala, jenž se konal v New Yorku a na který dorazily ty nejvlivnější osobnosti, nejvýznamnější návrháři a nejpopulárnější filmové a hudební celebrity. Kdo zazářil a komu to tentokrát nevyšlo?

  • ČT 2, 22:25 – drama Protektor - osudová a riskantní hra o kariéru, lásku a lidskou důstojnost v temných časech válečného protektorátu.

BRAND24

  • Prima Cool, 22:00 – akční Zásah z pekla – Chuck Norris s parťákem bojují proti vyslanci samotného Satana, který se po devíti stech letech převtělil do lidské podoby a chce ovládnout svět.

  • ČT Art, 20:55 – divadelní hra Mlýny – divadlo Sklep v kultovní adaptaci hry V. Havla a K. Bryndy „Život před sebou“ z prostředí socialistické armády.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).