Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Evropská liga UEFA, Resident Evil a Batman

23. 2. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
23. 2. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – film Batman se vrací - Gotham City je terorizováno zločineckou bandou cirkusových artistů, vedených fyzicky deformovaným Oswaldem Cobblepotem, přezdívaným Tučňák. Selina Kyleová, sekretářka mocného obchodníka Maxe Shrecka, odhalí podvodný plán svého šéfa na získání financí od města a je za trest shozena z mrakodrapu. Přežije a stává se Kočičí ženou, osamělým a vysoce vynalézavým kriminálním živlem. Akční fantasy thriller (USA, Velká Británie+ 1992)
  • National Geographic, 20:00 – dokument Megatovárny: EA Sports - Cyklus se tentokrát bude zabývat vznikem hry Fifa 2012. Ta je výsledkem mnoha let technologického výzkumu. Jako poprvé přidává možnosti jako řízení vlivu hráče na okolí, taktickou obranu a mimo jiné i sportovní klub Fifa. S jejich pomocí se celá hra přesouvá z virtuálního světa ještě více realitě. Hru využívají i profesionální fotbalisté k otestování schopností čelit soupeři.
  • Joj Plus, 20:15 – film Žít a nechat zemřít - Vražda v sídle OSN přivádí Bonda do USA. Stopy vedou do Orleansu, kde sídlí gang překupníků drog. Odtud se agent 007 vydává na tajemný ostrov San Monique v Karibském moři, ovládaný kultem Voodoo. Nebyl by první běloch, který by zde zemřel mysteriózní smrtí, jestliže se pokusí odhalit tajemství maskovaných plantáží, díky nimž může získat doktor Kananga tuny heroinu. Jakou roli v tomto případu sehraje Solitaire, žena, která dokáže předpovídat budoucnost z karet? Akční dobrodružný thriller (Velká Británie, USA; 1973)
  • ČT 4, 21:05 – FC Schalke 04 – FC Viktoria Plzeň - přímý přenos utkání evropské fotbalové soutěže
  • TV Barrandov, 22:20 – film Resident Evil - Tajemná společnost Umbrella Corporation, zabývající se genetickým výzkumem, provádí ve svých rozsáhlých podzemních laboratořích velice nebezpečné pokusy. V jednu chvíli uniká smrtící virus a centrální počítač laboratoře – Red Queen – uzavírá neprodyšně celou zasaženou oblast podzemního labyrintu a nechává zaměstnance, zasažené virem, uvnitř celého pekla. Elitní komando v čele s Alicí (Milla Jovovich) a Rain (Michelle Rodriguez) dostává úkol, který je otázkou života a smrti – izolovat virus, který ohrožuje celé lidstvo. Akční sci-fi horor (Velká Británie, Německo, Francie; 2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).