Hlavní navigace

Televizní noviny na Nově mají dalšího reportéra – kontrolora: Dálničního inspektora

26. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova si po Prázdninovém, Zimním, Potravinovém a Pivním inspektorovi registrovala i ochrannou známku Dálniční inspektor pro kontroly oprav dálnice D1

Řadu ochranných známek reportérských inspektorů televize Nova posílil další nováček. Provozovatel Novy, společnost CET 21, se nechala u českého patentového úřadu registrovat název Dálniční inspektor. Učinila tak až poté, co v hlavní zpravodajské relaci Televizní noviny začala pravidelně sledovat hlemýždí tempo oprav nejdůležitější dálniční tepny v tuzemsku – dálnice D1 z Prahy do Brna. „Dálniční inspektor kontroluje průběh oprav na nejvytíženější české dálnici D1 a je dalším projektem skupiny Nova v rámci rubriky Na vaší straně,“ potvrdil serveru DigiZone.cz mluvčí Novy Jan Strouhal.

BRAND24

K TÉMATU: Nova bude skrytou kamerou sledovat hospody a koupaliště, kde točí pivo pod míru

Televizní noviny přes léto vysílají do terénu nejen Dálničního, ale také Prázdninového a Pivního inspektora. Naopak Potravinový inspektor, který je ze všech těchto projektů nejpopulárnějí, má přes léto přestávku. Nova se ale musí zabývat podnětem Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), která si právě u Potravinového inspektora všimla, že reportér Ladislav Hruška dosud nenavštívil velké obchodní řetězce Billa a Penny Market, které mají stejného vlastníka. Nova zatím stále připravuje pro Radu oficiální odpověď.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).