Hlavní navigace

Televize Nova spustí svůj zábavní portál již tuto neděli

13. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 10. 2008

Termín, kdy se stránky Nova.cz české komerční televizní jedničky promění v obří zábavní portál, je už známý. Podle dnešních Hospodářských novin půjde o neděli 19. října. Hlavním tahákem by přitom měl být televizní archiv vlastních pořadů ve vysoké kvalitě obrazu a především speciální stránky pro jednotlivé seriály. Televize Nova se podle slov svého ředitele inspirovala v zahraničí, a pokud bude model úspěšný, společnost CME je ho připravena aplikovat i v dalších zemích, ve kterých působí. Nová tvář portálu prý vyšla na několik desítek milionů korun.

BRAND24

K TÉMATU: Televize Nova chce okolo 20. října spustit obří zábavní portál Nova.cz

TN.cz už se rozjelo (Nova ho spustila 5. května, pozn. red.) a z hlediska našich předpovědí je na tom dokonce lépe, než jsme čekali, konstatoval ředitel televize Petr Dvořák. Hospodářské noviny porovnávají návštěvnost tn.cz se servery Mafry a konstatují, že na ně Nova ztrácí přibližně 400 tisíc uživatelů měsíčně. CME chce zapracovat také na stránkách Blog.cz, které nedávno koupila. Ráda by ho více propojila se svými ostatními projekty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).