Hlavní navigace

Televize Barrandov má nové identy pro svoje Tajuplné léto. Podívejte se

27. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Základní osou letního schématu budou seriály Tajuplný ostrov a mayovky s Vinnetouem a Old Shatterhandem

Nové letní identy s mottem Tajuplné léto připravila televize Barrandov, která letošní prázdninové schéma postaví na záhadách, dobrodružných a mysteriózních filmech. Od 2. července bude vysílat další z retro seriálů, známý z obrazovky Československé televize – Tajuplný ostrov. Už ode dneška se pak na obrazovce Barrandova objeví pořad Věřte nevěřte, které v minulosti s úspěchem odvysílaly televize Nova a Prima.

K TÉMATU: Léto na TV Barrandov: Tajuplný ostrov, Záhadný ostrov, Vinnetou a hodně filmů

Tipy C

Pozdním pondělním večerům budou na Barrandově patřit válečná dramata, například Den zlomu nebo Země zatracených o válce v Iráku, úterkům pak zahraniční komedie jako Veselé Velikonoce či Dovolená po francouzsku. Na středeční večery Barrandov nasadí katastrofické a sci-fi filmy. V nabídce se objeví například Hvězdná brána, Zatmění Země nebo Město v ohrožení. Čtvrtek bude patřit „filmovým lahůdkám“, za které Barrandov považuje třeba Apokalypsu, Riskantní hru nebo Penthouse.

O sobotách televize jako každé léto protočí všechny filmy s Vinnetouem a Old Shatterhandem a o nedělích české filmy (například Výlet) a zahraniční thrillery.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).