Hlavní navigace

Televize Barrandov chystá po Pawlovské další pořad o vaření

22. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 3. 2010

OPRAVENO Kulinářská soutěž Prostři pro tři, kterou uvádí Halina Pawlovská, nebude na digitální plnoformátové televizi TV Barrandov jediným pořadem, jež se bude věnovat vaření. Od 1. dubna nasadí stanice formát s názvem Co bude dnes k večeři?. Vedení televize ho v programových plánech označuje jako Chutné a rychlé vaření s mistry kuchaři.

Barrandov nasadí pořad Co bude dnes k večeři? od 17:45 a bude ho vysílat vždy dvacet minut (do 18:05) ve všední dny mezi dvěma seriály. Kanál se tak prakticky sveze na vlně popularity pořadů o vaření. V současné době se vysílá na českých stanicích celá řada takovýchto formátů. Zatímco na veřejnoprávní televizi jsou to Kluci v akci a na Nově Tescoma s chutí a Babicovy dobroty, Prima pak nabízí divákům S Italem v kuchyni a Ano, šéfe!. Na Barrandově budou vařit Radek Kašpárek, Michal Nikodém a Václav Pštros.

Logo chystaného pořadu Co bude dnes k večeři?. (Foto: TV Barrandov)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).