Hlavní navigace

Telefónica testuje videotéku HBO GO. Další operátoři jsou v jednání

3. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 11. 2011

UVNITŘ FOTO Telekomunikační operátor Telefónica Czech Republic zahájil podle informací serveru DigiZone.cz testování nové videotéky HBO GO, kterou hodlá uvést v následujících měsících na český trh. Jednání s operátory probíhají. Více se k tomu v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat, uvedla pro náš web Pavla Brožková, mluvčí společnosti HBO Česká republika. Společnost Time Warner by u nás službu ráda zprovoznila do konce roku.

K TÉMATU: Provozu videotéky HBO GO v České republice už nic nebráni. Povolila ji RRTV

Webové stránky na adrese www.hbogo.cz jsou už delší dobu v provozu, poměrně nedávno se ale na nich teprve objevil obsah. Službu zatím není možné využívat, protože vyžaduje přihlašovací údaje a ty mají v tuto chvíli k dispozici pouze v HBO a také u Telefóniky. Po spuštění ostrého provozu si tu vždy uživatel vybere operátora, od kterého má stanici předplacenou, následně zadá e-mail a heslo a bude se možné přihlásit. Výhodou videotéky HBO GO bude to, že se k ní zákazník dostane prostřednictvím svého počítače, ale v budoucnu například i na chytrém mobilním telefonu nebo tabletu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Videoarchiv HBO GO pro chytré mobily a tablety v Česku od příštího roku

A teď to nejdůležitější! Co zájemci ve videotéce HBO GO najdou? Zjednodušeně řečeno půjde o HBO ve vašem počítači, tabletu nebo mobilu. K dispozici bude několik položek, jako jsou například Filmy, Seriály nebo Bonusy. Na hlavní stránce, která je označena jako Nabídky, jsou v tuto chvíli umístěny takzvané highligty, tedy tituly, jež by vám neměly v žádném případě uniknout. Půjde především o zahraniční snímky. Originální produkce má určenou vlastní sekci pod stejnojmennou položkou. Pokud bude operátor technicky schopen službu nabídnout, jeho zákazníkům bude k předplatnému HBO nabízena jako bonus zdarma.

BRAND24

Ukázky z webových stránek služby HBO GO. (Repro foto: hbogo.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).