Hlavní navigace

Telefónica měla technické problémy při registraci klientů služby HBO GO

16. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Klienti operátora narazili při zadávaní registračního kódu. I když měli údaj správně, systém jim hlásil, že přihlášení se nezdařilo. Firma na odstranění problému pracuje.

Společnosti Telefónica Czech Republic a HBO Europe upozornily na technické problémy, které nastaly po spuštění videoportálu HBO GO pro klienty IPTV služby O2TV. HBO se za ně omluvilo svým divákům prostřednictvím sociálních sítí Facebook a Twitter. Podle informací od O2 CZ došlo na jejich straně k technickým problémům při zpracovávání ověřovacích kódů nutných k registraci. Registrace se povede většinou až na několikátý pokus po delší prodlevě. Situaci společně řešíme, omlouváme se za komplikace, uvedlo HBO.

K TÉMATU: Portál HBO GO konečně i pro klienty O2TV, na dva měsíce bude zdarma

Na problémy na straně Telefóniky upozornili už včera večer také čtenáři serveru DigiZone.cz. Škoda, zatím mi to nejde registrovat. Přitom mám placené HBO u O2 a mám i ten registrační kód, ale na HBO GO to pořád hlásí, že se nepodařila registrace, napsal do diskuse náš čtenář s nickem Mujmuf. HBO GO je pro klienty O2 dostupné od včerejška. Z velkých operátorů by přístup u nás k tomuto portálu měla svým klientům brzy nabídnout i společnost UPC Česká republika. K tomuto kroku dojde pravděpodobně do konce června.

BRAND24

Doplněno v pondělí 19. května 18:55:

K chybě došlo na naší straně – v pátek v časovém rozmezí mezi 6.00 a 14.00 neprobíhala synchronizace registračních kódů korektně. V tomto časovém období došlo ke 120 pokusům, ze kterých pouze 26 neprošlo.  Chyba byla během pátečního odpoledne odstraněna. Pokud by problém přetrvával, doporučujeme zákazníkům restartovat set-top-box, uvedla pro DigiZone.cz specialistka mediální komunikace firmy Kateřina Mikšovská.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).