Hlavní navigace

SeeJay Radio vstupuje do rozhlasového DAB multiplexu společnosti Teleko

15. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Programová pozice určená pro SeeJay Radiu už se v multiplexu Teleka vysílá od uplynulého víkendu. Doposud ji měli „digitální posluchači“ označenou jako TEST.

Přibližně čtvrt roku po udělení historicky první celoplošné licence pro digitální rozhlasové vysílání v České republice ho přesně ve 12 hodin spustí její držitel, doposud čistě internetová stanice SeeJay Radio. Serveru DigiZone.cz to oznámil její ředitel a jednatel Svatopluk Janík. Stanice bude šířit svůj signál dle očekávání u doposud jediného provozovatele digitálního rozhlasového vysílání u nás, příbramské společnosti Teleko. Signál bude zachytitelný v Praze, Příbrami, Brně, na Ostravsku a ve východních Čechách z Černé hory.

BRAND24

ROZHOVOR: Digitalizace rozhlasu bychom měli využít, než bude pozdě, říká šéf SeeJay Radia

Je to pro nás velká výzva a mohu říci, že této moderní technologii důvěřujeme, protože přináší posluchačům tolik chybějící žánrové obohacení současné nabídky na trhu. Také je to pro nás reálná cesta jako se dostaneme k novým posluchačům, které odměníme playlistem té nejlepší taneční muziky z celého světa. Pro posluchače také chystáme v souvislosti s DAB vysíláním i změnu programového schématu, kterou spustíme 1. prosince. Věřím, že se mají posluchači na co těšit, konstatoval při této příležitosti Janík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).