Hlavní navigace

Taneční rádio PN Eins Dance startuje v Bavorsku, signálem zasáhne i Čechy

11. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Technisat
Stanice bude k dispozici v režimu 24/7, tedy čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Expanze do celého Bavorska bude pochopitelně znamenat i programové změny.

V bavorském rozhlasovém multiplexu, který funguje na kanálu 10D, dnes startuje nová taneční stanice PN Eins Dance. K dispozici bude dostupná všem majitelům přijímačů se standardem DAB+, kteří jsou v dosahu této pozemní digitální sítě. Týká se to tak pochopitelně i obyvatel České republiky, zejména pak západních Čech, kde nedochází ke kolizi s vysílačem Praha-Strahov, který taktéž funguje na kanálu 10D. V multiplexu jsou dále šířeny například stanice Kultradio, Absolut Hot nebo Antenne Bayern.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: V Bavorsku odstartoval nový rozhlasový multiplex s významným zásahem do Čech

Stanice PN Eins byla nejprve dostupná pouze v Ingolstadtu a později i Augsburgu, její tým nicméně nadále pracoval na posílení distribuce a vstup do celobavorské distribuce je tak logickým vyústěním této snahy. Stanice bude k dispozici v režimu 24/7, tedy čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Expanze do celého Bavorska pochopitelně bude znamenat i programové změny – informačně stanice rozšíří svou působnost. Stoupat by měl také podíl přímých přenosů z tanečních událostí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).