Hlavní navigace

Zpravodajská TA3 v létě s cyklem o SND a novým pořadem Kauzy

5. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 7. 2011

Cyklus dokumentů ze zákulisí Slovenského národního divadla (SND) a nový zpravodajský formát Kauzy nasazuje do letního vysílacího schématu slovenský zpravodajský kanál TA3. Sérii dokumentů „Ze zákulisí SND“ začala stanice vysílat toto pondělí a věnuje jí pravidelný vysílací čas vždy v pondělí od 21:30 hod. a v repríze v sobotu od 14:30 hod. Cyklus představí divákům činoherní, baletní a operní umění, a to prostřednictvím inscenací Národního divadla a výpovědí jeho protagonistů, přiblížila PR manažerka TA3 Barbara Písecká.

K TÉMATU: Slovenská TA3 začala vysílat pravidelné měsíční Rozhovory s prezidentem

BRAND24

Zpravodajský formát Kauzy se v komplexním pohledu vrátí k nejdůležitějším slovenským kauzám od podzimu loňského do letošního léta. Moderátor Lukáš Zuzelka divákům poskytne jejich vývoj a sumář. Premiérové vydání budou moci diváci zhlédnout vždy v úterý od 21:30 a v repríze ve středu a neděli od 14:30 hod., doplnila Písecká. Dnešní první díl TA3 věnuje kauze „Střelba v Devínské Nové Vsi“, další díly se zaměří například na kanibala z Kysaku.

Kromě těchto dvou nových formátů TA3 nasazuje do letního vysílání kulturní servis a servisní informace pro dovolené. Diváci se dozvědí užitečné informace o různých destinacích, počasí, či kulturních událostech a tipech na zábavu a oddech, slibuje Písecká. Na obrazovce TA3 se v létě objeví i více divácky oblíbených dokumentů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).