Hlavní navigace

T-Mobile prodlužuje promo na nečerpání dat u své mobilní televize

15. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Díky neúčtování mobilních dat se až polovina veškerého datového přenosu odehrávala v mobilní síti, druhá polovina pak na WiFi,“ prozradil operátor.

Telekomunikační operátor T-Mobile bude nabízet svou Mobilní TV bez čerpání dat nově až do konce dubna letošního roku. Ostatní promo ale ukončí. Uživatele mobilní televize od T-Mobilu se musí připravit na to, že nabídka Start bude stát 119 Kč a varianta Komplet 299 Kč (včetně DPH). Kolik uživatelů tuto službu aktivně sleduje a využívá jejích výhod, je otázkou. Firma v tiskové zprávě uvedla pouze to, že doposud eviduje její stažení v 120 tisících případech, přičemž nejpopulárnější (v 82 % případů) je aplikace na systému Android.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: T-Mobile zařazuje do nabídky mobilní televize nové stanice, mimo jiné i Primu Max

Během prosince jsme zaznamenali přes milion připojení do aplikace Mobilní TV. Každý čtvrtý uživatel si aplikaci pustil 25. 12. a 30. 12., uvedl Václav Zadina, který má Mobilní TV na starosti, a doplnil: Nejoblíbenějšími pořady byly samozřejmě pohádky, nejnahrávanějšími se stali Tři bratři na Nově a Korunní princ na ČT 1. Zatímco v listopadu operátor zaznamenal spíše krátkodobé připojení do aplikace, v prosinci už zákazníci vykazovali dlouhodobější sledování pořadů a do aplikace se připojili v průměru pětkrát týdně. Nejoblíbenější bylo sledování pořadů s časovým posunem (tzv. TimeShift) a nahrávání s pozdějším sledováním.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).