Hlavní navigace

T-Mobile přestal započítávat poslech hudby a sledování videa do datového limitu. Ale jen pro vybrané aplikace

15. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: T-Mobile
UVNITŘ SEZNAM – Od dnešního dne mohou zákazníci operátora sledovat hudbu a video v některých případech zcela neomezeně, a to díky novému balíčku StreamOn.

Ten umožňuje streamování hudebního obsahu a videa prostřednictvím podporovaných aplikací (viz dále) a je navržen primárně pro využití v mobilních telefonech. Obsah poskytnutý prostřednictvím těchto aplikací se nezapočítává do základního datového limitu vašeho tarifu nebo, v případě předplacených karet, do datového balíčku.

StreamOn je k dispozici pro zákazníky s hlasovými tarify, které obsahují data v ceně paušálu, a pro ty, kteří využívají předplacené karty Twist a mají aktivní jeden z aktuálně nabízených měsíčních datových balíčků Twist Internet. Pokud zákazník dosáhne datového limitu určeného pro svůj tarif a datové služby již nemůže využívat, nebo může tyto služby využívat pouze zpomalenou rychlostí, platí v důsledku pravidel síťové neutrality stejné omezení také pro službu StreamOn, říká se v tiskové zprávě.

BRAND24

Balíček StreamOn nabízí T-Mobile do 31. ledna 2018 za zaváděcí cenu 199 Kč měsíčně a všichni, kteří si službu do tohoto data aktivují, mají stejnou cenu platit po celou dobu jeho využívání. Od února 2018 se pak má cena zvednout na 249 Kč měsíčně. Službu lze využívat za stejných podmínek nejen v ČR, ale i v zemích EU.

V současné době StreamOn podporuje tyto mobilní aplikace:
Apple Music,
Deezer,
Digi2Go,
DVTV (provozuje Aktuálně.cz),
Evropa 2,
Frekvence 1,
HBO GO,
Horizon Go,
Mobilní TV (T-Mobile),
Pigy.
Pohádky (Seznam.cz),
Seznam Zprávy,
Stream.cz,
Tidal,
Youradio,
YouTube.

Nabídka se prý může měnit a operátor hodlá seznam podporovaných aplikací dále rozšiřovat. Služba StreamOn jako taková je podle T-Mobilu „založena na otevřeném přístupu tak, aby se všichni poskytovatelé mobilních audio- a/nebo videoaplikací mohli zapojit, pokud splní podmínky spolupráce“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).