Hlavní navigace

Sunshine Live brzy i na našem území, díky německému DAB+

31. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 10. 2011

Nabídka německého digitálního rozhlasu DAB+, který je zachytitelný v České republice například prostřednictvím vysílače v Drážďanech, se od zítřka 1. listopadu rozšíří o komerční stanici Sunshine Live. Na své si tak přijdou především milovníci taneční a elektronické hudby. Po rockovém okruhu Radio BOB! a fotbalové 90elf bude tento program dalším hnacím motorem RADIOCAST DIGITAL.

ČTĚTE TAKÉ: Radio BOB!, novinka v německém DAB+. V Česku hraje z Drážďan

Stanice má na Facebooku téměř 200 tisíc fanoušků a už v tuto chvíli se těšíme na začátek nové éry, uvedl při příležitosti blížícího se startu výkonný ředitel RADIOCAST DIGITAL Christoph Kruse, který je zodpovědný za technologie a inovace. Sunshine Live obohatí multiplex DAB+, jenž by měl do budoucna pokrýt celé Německo. Posluchači ladící tuto stanici mohou ve vysílání slyšet například takové věhlasné DJ’s, jako jsou Armin van Buuren, Paul van Dyk, Tiesto a mnoho dalších.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).