Hlavní navigace

Stream.cz propaguje ve Varech Kancelář Blaník, chystá speciální díl Selfíčko s Gerem

7. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Tonda Blaník je fanouškem karlovarského festivalu bezmála dvacet let, a proto jako jedna z hlavních hvězd nesmí na festivalu chybět,“ zdůvodnila tento krok Eva Albrechtová ze Stream.cz.

Jubilejní padesátý ročník karlovarského filmového festivalu, který v těchto dnech probíhá na západě Čech, využije ke své propagaci i internetová televize Stream.cz provozovaná společností Seznam.cz. Tým Streamu se rozhodl, že v rámci svého nejpopulárnějšího pořadu Kancelář Blaník připraví speciální díl s názvem Selfíčko s Gerem. Právě herec Richard Gere je největší hvězdou 50 ročníku MFFKV. Tonda Blaník je fanouškem karlovarského festivalu bezmála dvacet let, a proto jako jedna z hlavních hvězd nesmí na festivalu chybět, uvádí ve vtipně znějící tiskové zprávě internetová televize Stream.cz.

BRAND24

GLOSA: Mynář čechral Rákosníčka. Kancelář Blaník zajistí vše

Díky dalším zákulisním machinacím se Tondu Blaníkovi podařilo, bez ohledu na mínění uměleckého a výkonného ředitele festivalu, zařídit projekci tohoto dílu v Kongresovém sále v pátek 10. července v 17:00. Díky Žížalově facebookové aktivitě (jedna z vedlejších postav Kanceláře Blaník, pozn. red.) se o Blaníkově činnosti dozvěděli i jeho fanoušci a vybrali ze všech sérií sedm dílů, které budou promítány společně s dílem karlovarským, konstatovala Eva Albrechtová, která má ve Streamu na starosti komunikaci. Návštěvníci festivalu se budou moci zúčastnit i takzvané dotočné a uvidí tak celý tým Kanceláře Blaník v akci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).