Hlavní navigace

Štědrý večer a Silvestr na CS filmu: pohádková klasika, lechtivá zábava i „divoká devadesátá“

12. 12. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: CS Film
Premiéra pořadů S Pivrncem na pivu se navíc ještě propojí s Hospodskou zábavou na Rádiu Dechovka. To denně od 22:00 nabízí více či méně lechtivé písničky.

Na konci každého roku se sluší ohlédnout za uplynulým obdobím, říká se v zaslané zprávě, která pokračuje: Ani silvestrovský program CS filmu, televize českých a slovenských filmů, nebude výjimkou. Tentokrát to ovšem učiní důkladně. Vrátí se do doby těsně porevoluční, do divokých devadesátých let, kdy se stal z kdekoho podnikatel, s trvalou na hlavě a oblékající fialové sako s bílými ponožkami.

Vánoce a Štědrý večer se pak na CS filmu ponesou v klasickém duchu, takže tu najdete Záhadu hlavolamu, Deváté srdce, Anděl na horách a od 20:00 hod. Byl jednou jeden král. V dalších dnech pak můžete spatřit snímky jako Oznamuje se láskám vašim, Jak napálit advokáta, Ducháček to zařídí či třeba Malá mořská víla. Chybět ale nebude ani Tankový prapor z roku 1991.

ČTĚTE TAKÉ: Filmový kanál CS film představí v dubnu novou staniční grafiku

CS film láká na nové webové stránky, dočká se jich i Kinosvět a kanál WAR

Kanál WAR – svět válek rozšiřuje pokrytí

Poslední den v roce můžete spatřit třeba krátkometrážní O lidech okolo stolu s Milošem Kopeckým, v hlavním vysílacím čase pak Divoké pivo a Nahotu na prodej. Oba filmy jsou naturalistické a odvážně lechtivé. Navíc v nich hraje i Ivan Jonák, který byl krátce po natáčení zatčen a odsouzen za nájemnou vraždu své manželky. V obou filmech se ale také můžete potkat s výkvětem herecké scény. Je tu například Markéta Hrubešová, Jiří Krampol, Lukáš Vaculík, Karel Tříska, Bronislav Poloczek, Jiří Lábus, Jiří Sovák, Miroslav Vladyka, Jiří Pomeje, Zdeněk Srstka, Jana Paulová, Hana Brejchová, Pavel Nový, Karel Augusta, Roman Skamene a další.

Tipy C

Oba filmy budou proloženy krátkým pořadem S Pivrncem na pivu (bude navazovat po skončení Nahoty na prodej) v podání Petra Urbana, Pavla Nového, Jiřího Krampola a jejich hostů. V něm se spolu s Rudou Pivrncem v Pivrncově lokálu ve Smržovce seznámíte s těmi nejlepšími vtipy, a to nejen s těmi vyprávěnými, ale i kreslenými, a dokonce i čerstvě zfilmovanými.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).