Hlavní navigace

Start ZDF Neo se blíží, počítá prý i s Jandovou ze SuperStar

14. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 10. 2009

Přibližně za dva týdny, v neděli 1. listopadu, startuje v Německu nekódovaný kanál tamní veřejnoprávní televize s názvem ZDF Neo. Z informací, které zveřejnila ZDF, vyplývá, že stěžejními pilíři budou seriály, vlastní pořady a také dokumenty. Ve vysílání se objeví např. populární seriál 30 Rock. Stanice nevznikne jako další v řadě kanálu ZDF, ale bude náhradou za ZDF Dokukanal.

BRAND24

ZDF Neo má cílit na mladé a slibuje si právě celkové omlazení cílové skupiny veřejnoprávních kanálu Německé televize. Diváky by pak jistě mohl zaujmout i seriál Miami Vice, podle kterého byl v roce 2006 natočen celovečerní americký film. Kromě US produkce se zde objeví i ta britská. Kanál by tak bylo možné programově přirovnat k naší Primě Cool. Co se týká dokumentů, ty by měly být zaměřeny především na přírodu a historii.

Podle dnešního vydání bulvárního deníku Aha! by měla mít právě v německé ZDF svůj vlastní pořad také zpěvačka skupiny Die Happy a současná porotkyně Česko Slovenské SuperStar Marta Jandová. Neo music bude hodinový pořad o muzice, spousta videoklipů a rozhovorů se zpěváky, uvedla pro Aha! Jandová a dodala, že v současné době probíhá natáčení pilotního dílu a díky tomu neustále cestuje mezi Českem, Slovenskem a Německem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).