Hlavní navigace

Stanice Food Network připravena pro vysílání v češtině, zapojila další audiostopu

30. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Oficiální vysílání programu v češtině je naplánováno na úterý 1. září. Provozovatelem stanice je společnost Scripps Networks Interactive.

Kulinářská stanice Food Network je připravena pro vysílání v českém jazyce. Na satelitní pozici 23,5 stupně východně, kde ji nabízí ve standardním i vysokém rozlišení (HDTV) operátor Skylink a zároveň zde slouží jako distribuční kanál (feed) pro kabelové a IPTV operátory nejen v České republice a na Slovensku, byla připojena česká audiostopa. U HD verze tohoto kanálu je tak v tuto chvíli dostupný anglický, maďarský, turecký a český audiokanál, standardní verze této stanice neobsahuje turečtinu.

BRAND24

Přehled audio stop aktuálně dostupných u stanice Food Network s vysokým rozlišením
Autor: repro foto Food Network

Přehled audiostop aktuálně dostupných u stanice Food Network s vysokým rozlišením

K TÉMATU: Food Network začne vysílat v češtině už za necelý měsíc, v úterý 1. září

Oficiální vysílání programu v češtině je naplánováno na úterý 1. září. Provozovatelem stanice je společnost Scripps Networks Interactive, která na českém a slovenském trhu dále poskytuje programy Fine Living a Travel Channel. Vysílatel se připravoval na zahájení vysílání v češtině několik měsíců. Tento krok oznámila firma operátorům placené televize již na konci března letošního roku. Stanice nebude lokalizována do češtiny od samého počátku v plné míře. Přibližně 50 % obsahu bude nadále v originálním znění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).