Hlavní navigace

Splněné sny na Barrandově končí. Televize nevylučuje, že se mohou vrátit

22. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

TV Barrandov odvysílá v pátek poslední díl rodinné soutěže Splněné sny. Proč pořad končí, stanice nekomentovala. Uvedla však, že nevylučuje v budoucnu návrat k tomuto formátu.

Diváci digitální plnoformátové televize Barrandov uvidí v pátek rodinnou soutěž Splněné sny naposledy. Serveru DigiZone.cz to potvrdil programový ředitel televize Janis Sidovský. Tento týden vysíláme zatím poslední díl Splněných snů, což ale neznamená, že se k formátu nevrátíme, uvedl ve stručném e-mailovém vyjádření pro server DigiZone.cz Sidovský. Zástupci televize nekomentovali, zda pořad končí na Barrandově z důvodu nízké sledovanosti.

Z ARCHIVU: Splněné sny chce Barrandov nasadit už v říjnu. S moderátorem Mendelem

Splněné sny se na TV Barrandov neuvedli při svém startu loni koncem října vůbec špatně. Televize prvním dílem zaujala 303 tisíc diváků při podílu na publiku 8,05 %, což byl vzhledem k nabídce konkurenčních stanic velice dobrý výsledek. V posledních týdnech se už ale tomuto pořadu bohužel nedařilo. Například za poslední měsíc dosáhl tento pořad nejvyšší sledovanosti 27. dubna, kdy se na něj podívalo 175 tisíc diváků (share 5,16 %), poslední díl vidělo pouze 133 tisíc lidí (share 3,72 %).

BRAND24

SLEDOVANOST: V pondělí vyhrála Kriminálka Anděl, měla o 180 tisíc diváků více než Cesty domů

Na komunitním portálu Facebook mají přitom Splněné sny téměř sedm a půl tisíce fanoušků, což je téměř dvojnásobek toho, co má na něm samotná televize Barrandov. Základna tohoto pořadu na největším komunitním webu je tedy poměrně velká. Na internetu se dokonce i na jeho podporu objevila petice. Splněné sny charakterizovala televize ve svých programových plánech jako pořad napsaný samotným životem, který se s lidmi nemazlí. Barrandov pak měl být televizí, jež sice neumí zázraky, ale dokáže svým divákům splnit „Sen“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).