Hlavní navigace

SPI International spustí v květnu službu Filmbox Live v chytrých mobilech a tabletech

2. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ředitel nových médií a distribuce televizního obsahu pro region střední a východní Evropy Berk Uziyel také prozradil, že SPI International připravuje spuštění dalších tematických kanálů.

Po chytrých televizorech plánuje provozovatel kanálů Filmbox, společnost SPI International, expandovat se svou on-line videotékou Filmbox Live také do mobilních telefonů a tabletů s operačními systémy Android a iOS. Tento krok by měl podle posledních dostupných informací proběhnout během příštího měsíce. Služba Filmbox Live nabízí kromě filmů z portfolia společnosti SPI International také streaming jejích kanálů. Doposud byla nabídka u nás a na Slovensku dostupná pouze na televizorech značky LG.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nové HD kanály SPI International u Skylinku: Plnohodnotné programy, nebo odpad?

Služba Filmbox Live se na polském trhu setkává s velmi pozitivním ohlasem, pochválil si nedávno ředitel nových médií a distribuce televizního obsahu pro region střední a východní Evropy ve společnosti SPI International Berk Uziyel a dodal: V posledních dvou letech uplatňujeme velmi expanzivní strategii, která je vedená dvěma směry: rozšiřujeme nabídku televizních programů, a to nejen co do jejich počtu, ale především obsahově. Druhým hlavním cílem je vybudovat si silnou pozici on-line.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: SPI International odložil lokalizaci kanálu Docubox HD do češtiny na neurčito

Uziyel taktéž prozradil, že společnost plánuje rozšíření portfolia svých stanic. Připravujeme další tematické kanály, uvedl bez bližších podrobnosti Uziyel. Služba Filmbox Live by se měla rozšířit o celou řadu nových funkcí, které však manažer nespecifikoval. Je však patrné, že VOD produkt by se měl rozšířit i do dalších značek výrobců. Úzce spolupracujeme s výrobci techniky, jako jsou LG, Samsung nebo Sony, potvrdil Berk Uziyel. Na jakém obchodním modelu služba Filmbox Live funguje záleží vždy na dohodě mezi SPI International a daným operátorem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).