Hlavní navigace

Soutěž To byl náš hit odstartuje 3. října. Moderovat ji bude Vondráček

17. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 8. 2011

Velká hudební show To byl náš hit, která bude jedním z hlavních taháků podzimního programového schématu digitální televize Barrandov, se bude poprvé vysílat v pondělí 3. října od 20 hodin. Všech 11 dílů, jež vznikají pod hlavičkou společnosti Barrandov Productions, bude režírovat Roman Petrenko. Moderátorem soutěže bude Petr Vondráček. Ten je známý například z obrazovky Primy z pořadu Hádej, kdo jsem!. I v něm vystupoval jako moderátor.

BRAND24

K TÉMATU: Barrandov začne hledat nejoblíbenější českou písničku všech dob

Jedenáctidílná show bude ve svém finále znát nejoblíbenější český hit a nabídne i řadu výher pro diváky, kteří o konečném pořadí skladeb rozhodnou hlasováním. V souvislosti s touto soutěží založil Barrandov i vlastní microsite na adrese: http://www.ba­rrandov.tv/to-byl-nas-hit. Nominované písničky jsou zde řazeny do kategorií Současnost, 90. léta, 80. léta, 70. léta, 60. léta a 1. republika. Samostatnou položku tu mají také hity z filmů a muzikálů. Zájemci si mohou písničky na webu nejen pustit, ale také pro ně okamžitě hlasovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).