Hlavní navigace

Soutěž Česko Slovensko má talent získala moderátory, Prachaře a Rausche

27. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 6. 2010

FOTO UVNITŘ Televizím Prima a JOJ se podařilo najít moderátory pro svou podzimní talentovou show Česko Slovensko má talent. Budou jimi syn Dany Batulkové Jakub Prachař, herec a hudebník ze skupiny Nightwork, a Martin Rausch, kterého mohou znát diváci jako tvář Slovensko hľadá Superstar, kde se objevil po boku Adély Banášové. Ta bude od podzimu vystupovat v konkurenční Talentmánii jako jeden z porotců.

ČTĚTE TAKÉ: Nova s Markízou hledají moderátorku do Talentmanie ve veřejném castingu

BRAND24

Obě televize již představily moderátory na komunitním portálu Facebook, jejich obsazení potvrdila také tisková mluvčí Primy Jana Kocová. Prachař i Rausch se objevily na dnešním pražském castingu v Hotelu Corinthia, který byl zároveň vůbec posledním. Formát Česko Slovensko má talent by se na obrazovce Primy a JOJ měl objevit od září. Ve stejnou dobu nasadí svou talentovou show také konkurenční televize Nova a Markíza. Talentmanii bude moderovat Leoš Mareš, partnerku k němu nyní hledají stanice formou veřejného castingu.

Talentovou show Česko Slovensko má talent budou moderovat Martin „Pyco“ Rausch a Jakub Prachař. (Foto: Prima TV, Facebook)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).