Hlavní navigace

Sony začala prodávat v Česku konzoli Playstation TV

14. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – PlayStation TV je novinkou rodiny PlayStation, která posouvá hraní o další krok kupředu. Díky tomuto zařízení mohou hráči streamovat herní zážitky z PS4 přímo do PS TV.

Japonská společnost Sony dnes na český a slovenský trh uvádí novou minikonzoli Playstation TV. Ta by, jak název napovídá, mohla sloužit pro televizní vysílání, případně na podobné bázi, jako je například Chromecast, poslání novinky od Sony je však jiné. PlayStation TV je malá a elegantní mikrokonzole, která pomocí funkce Remote Play (Dálkový přístup) umožňuje v rámci domácí sítě streamovat  hry PlayStation 4 na jakýkoli televizor s vysokým rozlišením a také hrát herní tituly pro systémy PlayStation Vita, PSP a PS one na velké obrazovce. V České republice vyjde Playstation TV na 2.799 korun.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Sony nabídne k televizorům Bravia zdarma filmy ve 4K, mimo jiné Kapitána Philipse

PlayStation TV je novinkou rodiny PlayStation, která posouvá hraní o další krok kupředu. Díky tomuto inovativními zařízení mohou hráči streamovat herní zážitky z PS4 přímo do PS TV. V principu jde o to, že když chce někdo z vaší rodiny sledovat svůj oblíbený film na hlavní televizi, vy můžete pokračovat v hraní na PS TV na jiném televizoru. PS TV je však zařízením i pro úplně nováčky ve světě PlayStation a to díky široké paletě her, jednoduchému ovládání a příznivé ceně, konstatoval při příležitosti uvedení nového produktu na trh Ivan Bradáč, Senior Manager PlayStation ze společnosti Sony.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).