Hlavní navigace

Sněhová kalamita znemožní Sportu 1 odvysílat dnešní play off slovenského hokeje

15. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize nemůže zařadit přenos pátého čtvrtfinálového utkání mezi Piešťany a Skalicou, povětrnostní podmínky znemožnily přepravu produkčního štábu

Bez televizního přenosu se bude muset obejít dnešní pátý zápas čtvrtfinále play off slovenské hokejové Slovnaft ligy mezi Piešťany a Skalicou. Placený kabelový a satelitní kanál Sport 1, který měl zápas vysílat živě od 17:45 hod., nemůže kvůli špatným povětrnostním podmínkám a sněhové kalamitě přepravit podstatnou část mezinárodního produkčního štábu do piešťanské hokejové haly. Slovensko už dopoledne vyhlásilo kalamitní stav, řada silnic i úseků dálnice D1 je uzavřena.

K TÉMATU: Odstartoval Sport 2 HD, freeSAT ho zařadil do nabídky s předstihem

BRAND24

“Hlavní tahy v okolních zemích a částečně i na Slovensku jsou nesjízdné, někde dokonc uzavřené místní policií,” vysvětlila Bernadette Pehlová, šéfproducentka sportu ve společnosti Chello Central Europe, která provozuje placené kanály Sport 1 a Sport 2 HD. “Je nám to velice líto, že zásah vyšší moci zabránil vysílat dnešní hokejový zápas a doufáme, že zítra bez problémů poskytneme divákům přímý přenos z Popradu a v neděli ze Skalice.” Obě víkendová utkání začínají v 18:00 hod., přenosy o čtvrt hodiny dříve.

Chello Central Europe má centrálu v Maďarsku, které bylo dnešní sněhovou kalamitou postiženo ze střední Evropy nejvíce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).