Hlavní navigace

Slovenská Trojka už má logo a shání zaměstnance

23. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 5. 2008

Slovenská televize zařadila od včerejšího dne do svého vysílání spot, prostřednictvím něhož hledá zaměstnance pro nový sportovní kanál STV Šport, který spustí 8. srpna, tedy v den startu olympiády v Pekingu. Všichni, kdo se chtějí stát jejími moderátory, komentátory nebo redaktory, mohou psát na adresu trojka@stv.sk. Nutností je však být ze Slovenska. Diváci v tomto spotu měli také poprvé možnost vidět nové logo, které je ve stejném duchu jako sesterská Jednotka a Dvojka.

BRAND24

FOTO: Loga současných kanálů STV plus nový logotip Trojky

Během olympiády bude STV Šport vysílat ve vysokém rozlišení a nabídne 16 až 18 hodin programu denně. Po ní se na tento kanál přesunou atraktivnější fotbalové a hokejové přenosy z programu STV 2. V pozemní digitální síti se STV Šport objeví zřejmě až v roce 2011, kdy by měl odstartovat veřejnoprávní multiplex STV, sport však začne z analogové STV 2 mizet už dva roky před tímto datem. STV Šport měl být podle tehdejšího šéfa veřejnoprávního média Radima Hrehy mixem zpravodajského a sportovního kanálu, jeho vedení se ale nakonec rozhodlo kvůli působení TA3 soustředit pouze na sport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).