Hlavní navigace

Slovenská televize Empatia slibuje návrat. Odstartuje prý 1. června

28. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 2. 2011

Chystaná slovenská televize Empatia, která měla podle původních plánů odstartovat už koncem loňského roku a několikrát zahájení vysílání odložila, slibuje návrat na scénu. Podle vyjádření jednatele Patrika Bokroše pro server Mediálne.sk, by měla stanice začít vysílat 1. června letošního roku. Bokroš současnou licenci vrátil Radě pro vysílání a retransmisi (RVR), aby si mohl zažádat o novou.

K TÉMATU: Slovenská televize Empatia opět posouvá termín startu, na příští rok

Licenci jsem dal odebrat z firmy Empat, protože ji uděluji na druhou firmu, která bude provozovat televizi. Licence by znovu měla být udělena nejpozději do konce dubna, s tím, že vysílání bude spuštěné přibližně 1. června, jako jsme avizovali, sdělil Mediálne.sk Bokroš. Důvody, proč k tomuto kroku dochází, však nesdělil a ani neuvedl, zdali se zájemci o SMS soutěž, která měla proběhnout koncem loňského roku, dočkají nějaké satisfakce za odeslané textové zprávy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).