Hlavní navigace

Slovenská televize Empatia opět posouvá termín startu, na příští rok

10. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 11. 2010

Nikoliv v letošním roce, jak ještě před pár dny tvrdil serveru DigiZone.cz jednatel Patrik Bokroš, ale až v příštím roce odstartuje chystaná slovenská televize Empatia. Její zástupce a ředitel tento krok zdůvodnil pro server Mediálne.sk tím, že projekt stanice byl uspěchaný a vše je třeba nyní připravit s chladnou hlavou. Potřebujeme pořádně vydělat a udělat vlastní tvorbu, uvedl Bokroš.

K TÉMATU: Satelitní Skylink vyřadil z nabídky chystanou televizi Empatia

Jednatel a ředitel stanice v jedné osobě zatím plány na distribuci signálu u operátorů nezměnil. I nadále tedy počítá také se satelitní službou Skylink, ze které byl včera program kvůli neplněním smluvních závazků vyřazen. Je otázka, na kolik je to realistické očekávání, ale pokud si zaplatí satelitní kapacitu, není důvod je nezařadit do naší nabídky, uvedl pro DigiZone.cz výkonný ředitel společnosti TradeTec, která je zástupcem Skylinku v České republice, Jaromír Glisník.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská TV Empatia odkládá start. Dojde k němu možná 1. prosince

Bokroš se také vyjádřil pro Mediálne k nefunkčnosti webových stránek na adrese www.tvempatia.sk. Ta je podle jeho slov způsobena tím, že došlo k ukončení spolupráce s jejich dřívějším autorem. SMS hra, která byla jejich součástí, prý bude pokračovat, ovšem v jiném termínu. Budoucí diváci, kteří se jí již zúčastnili, o své investované peníze nepřijdou. Empatia ještě nezačala vysílat, ale mnozí operátoři začínají o jejím startu pochybovat. Původní termín byl 11. listopadu 2010, poté se odsunul na začátek prosince a aktuální je tedy někdy v průběhu příštího roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).