Hlavní navigace

Podzim na Primě? Přístav, Vinaři, Ano, trenére!, Ano, šéfe! a Vychytávky Ládi Hrušky

6. 8. 2015
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

UVNITŘ PRESSKIT A GALERIE – Živé online zpravodajství serveru DigiZone.cz z tiskové konference skupiny Prima k podzimnímu programovému schématu.

17:45 – Tisková konference se chýlí ke svému závěru. Pevně doufám, že na podzim to bude pecka, říká programový ředitel Roman Mrázek. Generální ředitel Marek Singe vyzývá přítomné, aby následovali příkladu herců seriálu Vinaři a naskákali do řeky. Přichází skupina Slza, která nahrála úvodní píseň k seriálu Přístav. Redakce DigiZone.cz v plném složení (Jan Potůček texty, Lukáš Polák tvorba galerií, Karel Choc fotografování) se loučí. během následujících chvil zveřejníme fotogalerii z celé konference.

Podzim 2015 na kanálech skupiny Prima by potucek793

17:41 – Na řadu přichází informace o novém seriálu Přístav, v němž si hlavní roli hospodského u přívozu Kazín zahraje Martin Dejdar. V seriálu se objeví i Petr Čtvrtníček, Martin Zounar, Petr Vágner, Ladislav Potměšil, Jitka Schneiderová a další.

17:40 – Někteří herci ze seriálu Vinaři naskákali do blízké Berounky.

17:37 – Jitka Čvančarová prozrazuje, že její postava v seriálu „nikomu nedá“ a o to víc je žádaná.

17:34 – Seriál Vinaři se v druhé řadě stěhuje z jižní Moravy na sever Čech. Úvodní díl Prima nasadí v neděli 30. srpna. Některé postavy se v seriálu objeví jen na začátku jako „návštěvníci“ na víkend. Naopak přibude mnoho nových tváří.

17:30 – Česko Slovensko má talent se na podzim dočká páté řady, moderátory budou Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč. Porotu tvoří Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a Diana Mórová. Letošní Talent se bude točit v bratislavské Incheba Aréně pod taktovkou režiséra Jeffo Minárika.

17:28 – Vaření se bude věnovat i nový pořad Vychytávky Ládi Hrušky, který se zaměří i na zahradničení a chovatelství. Je to velký návrat na Primu, konstatuje programový šéf Roman Mrázek. Do kuchyně se úplně nepustím, ale ukážeme, co si doma lidi dokáží udělat za vychytávky. Dnes jsem točil reportáž o pánovi, co si udělal pivní motorku, prozradil. Musel jsem si dát panáka, když jsem se dozvěděl, že dnes budu stát na jednom pódiu se Zdeňkem Pohlreichem, dodal.

17:27 – Karolína domácí kuchařka, Gondíci s.r.o. a Teď vaří šéf se dočkají premiérových dílů, které Prima nasadí o víkendech.

17:26 – Nových dílů se dočká i formát Ano, šéfe!, prostor dostane opět ve čtvrtek večer. Pořad se bude střídat s Ano, trenére!

17:21 – Řeč se stáčí k nové reality show Ano, trenére! Představují ho fotbalový trenér František Straka a šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Půjde o osm dílů, které vznikaly po dobu půl roku. Reality show se zaměřuje na nejnižší domácí fotbalovou ligu. Jsou to opravdové příběhy, není to nic hraného, slibuje Straka. Je tam vidět, jestli ti kluci mají na to posunout se někam dál nebo ne. Vítězný tým dostane „pohár Franze“ od Františka Straky, což je obdoba pečeti Ano, šéfe! pro restaurace.

17:20 – Ani na podzim nebude na Primě chybět publicistický pořad Očima Josefa Klímy či podvečerní formát Prostřeno!

17:18 – Cesty domů spějí do svého finále, do svojí poslední sezóny, upozorňuje programový šéf Primy. Už na jaře tento seriál významně ztrácel u mladšího publika, takže není divu. Končit budou i Všechny moje lásky.

17:16 – Hlavní kanál Primy letos nabídne nejvíc českých filmových premiér v historii, upozorňuje Roman Mrázek, kterého náhle zrazuje mikrofon. Pojďme si mezitím dále zalistovat tiskovými materiály. Sobotní večery od 20:15 budou na Primě patřit další řadě talentové show Česko Slovensko má talent.

17:15 – Prima love chystá „Napínavý podzim“. Ze seriálových novinek nabídne tituly Bez hranic a Rush. Novinkou bude i sobotní původní lifestylový magazín New Look nasazený od 17:30.

17:14 – Na 1. září připravuje Prima COOL další maraton premiérových dílů 26. řady animovaného seriálu Simpsonovi.

17:10 – Slova se ujímá programový ředitel Roman Mrázek. Nejprve představí podzimní novinky tematických kanálů Prima COOL, Prima love a Prima ZOOM. Na Primě COOL bude mít 31. října premiéru český horor Ghoul režiséra Petra Jákla. Novým formátem je cestovatelský motoristický pořad Moto Cestou Necestou, který dostane prostor ve středu od 20:15. Autosalon bude COOL nabízet ve stejný čas o den později. Seriálovou novinkou bude Almost human, sci-fi snímek z roku 2048, kdy kriminalita stoupla o 400% a proto se lidé spoléhají na pomoc robotů.

17:08 – Po úspěchu švédské verze reality show Hotel Paradise uvede Prima PLAY letos na podzim ruskou verzi tohoto formátu, dodal Daniel Grunt.

17:07 – Prima se rozhodla připravit vlastní aplikaci HbbTV, nabídne v něm archiv svých pořadů. Tento týden testujeme finální produkt, kterému hodně věříme. V tuto chvíli dojíždíme test a koncem srpna bychom měli mít první ostré nasazení s klienty. Hodně věříme inzertnímu potenciálu HbbTV, uvedl Daniel Grunt.

17:06 – Daniel Grunt představuje aplikaci Prima kvízy, která by měla v následujících dnech přijít na český na trh. Z výzkumů víme, že 40% lidí sedících u televize má na klíně ještě tablet, mobil nebo notebook. Toho bychom chtěli využít, vysvětluje. Chceme propojit televizi s mobilním telefonem a proto jsme přišli s herní aplikací Prima kvízy. Jsou zaměřené na oblasti, kterým se věnuje Prima, například českým reáliím, vaření, apod.

17:05 – Na pódium přichází generální ředitel FTV Primy Marek Singer, programový ředitel Roman Mrázek a ředitel nových médií Daniel Grunt. Všichni stylově v pruhovaných námořnických tričkách.

17:03 – Novinkou bude reality show Ano, trenére!, která dostane prostor ve čtvrtek od 21:35 hod. Bude mít osm dílů. Jde o fotbalovou reality show, během níž trenér František Straka tajně navštíví několik českých fotbalových klubů, aby prověřil jejich úroveň.

17:01 – Tisková konference začíná úvodní písní druhé řady seriálu Vinaři. Konference se koná „na place“, kde se točí nový primácký seriál Přístav od produkční společnosti Core Production.

17:00 – Show Jana Krause se v premiéře vrátí od 26. srpna tradičně ve středu od 21:35.

16:57 – Podle tiskových materiálů hlavní programový tahák Primy pro letošní podzim, nový původní seriál Přístav, hlavní kanál nasadí v pondělí a ve středu od 20:15, tedy v časech, které dříve patřily Cestám domů. Ty půjdou v úterý ve 20:15 proti Ordinaci v růžové zahradě 2 na Primě. Neděle od 20:15 budou patřit druhé řadě seriálu Vinaři. Nová řada seriálu Všechny moje lásky bude mít vyhrazen čas ve čtvrtek od 20:15. V pátek od 20:15 půjdou premiéry českých filmů: Hodinový manžel, Andílek na nervy, Zejtra napořád, Sedmero krkavců, Vybíjená, Raluca.

BRAND24

16:55 – Moderátor Martin Dejdar ujišťuje, že „za 20 vteřin“ tisková konference začne.

Ve vodáckém stylu, s chatařským občerstvením a v neobvykle pozdní čas dnes skupina Prima představuje v přístavišti Kazín na Berounce nedaleko Prahy podzimní programová schémata svých čtyř televizních stanic. Server DigiZone.cz je na místě a nabízí vám z této tiskové konference živé online zpravodajství. Oficiální začátek plánovaný na 16:30 se posouvá, ale zůstaňte s námi, za chvíli určitě začneme.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).