Hlavní navigace

Prima na jaře nabídne zábavné pořady s Bolkem Polívkou a Martinem Dejdarem

30. 1. 2013
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

Sledovali jsme živě tiskovou konferenci skupiny Prima k jarním programovým schématům Primy family, Primy Cool, Primy love a Primy Zoom

11:06 – Tereza Kostková poděkovala novinářům za pozornost. Tisková konfrence končí. Čtenářům děkuje za sledování on-line zpravodajství Lukáš Polák.

11:05 – Programový ředitel Petr Vladyka na dotaz serveru DigiZone.cz řekl, že žádná z novinek, kterou diváci viděli například na podzim, nebyla vyloženě propadákem. Mohlo jít ale pouze o sezónní záležitost, proto se v ní zatím nebude pokračovat. Může se ale opět objevit později.

11:02 – Ptá se Ondřej Aust z Mediáře. Podle slov generálního ředitele Martina Konráda se chce Prima Group přiblížit Nově co do sledovanosti na podzim. Diváky prý čeká jedno překvapení, které ale nechtěl programový ředitel Petr Vladyka prozradit. Má jít o jeden z největších projektů letošního roku.

10:59 – Na řadu přichází dotazy novinářů.

10:58 – Daniel Grunt, šéf Primy On-line, navázal na Vladyku a pochválil si, že skupině se podařilo v lednu dostat mezi TOP 10 provozovatelů českého internetu. V prvním kvartálu chce Prima dál rozvíjet Primu Zoom, například o obsahové speciály. Bude vytvořen úplně nový web pro seriály Cesty domů, kde se objeví i exkluzivní obsah nedostupný na obrazovce. Pro nové pořady jako například Polívka na víně, Vylomeniny, Pekelná výzva budou vytvořeny také samostatné weby. Z webu iPrima.cz chce Prima udělat zábavní formát, kde bude spousta pořadů a materiálu, který bude s touto skupinou souviset.

10:55 – Programový ředitel Petr Vladyka věří v úspěch Primy Zoom. Program začíná už v pátek ve 20 hodin. Pro diváky je zajímavé tak, že celý tento víkend poběží premiéry. Program je podle Vladyky flexibilní tak, aby vyhověl všem a dokumenty si mohli diváci najít kdykoliv.

10:53 – Chybět nebudou například ani seriály Pomsta, Sex ve městě a Sběratelé kostí. V pátek večer se bude vysílat sedmá řada reality show Amerika má talent.

10:51 – Na Primě love se objeví nový pořad Božské dorty od Markéty. Půjde o původní formát, který naváže na úspěch Úžasných dortů. Průvodkyní bude Markéta Krajčovičová. Pořad se bude vysílat každé pondělí večer.

10:49 – Pekelná výzva je dalším novým zábavným pořadem Primy Cool. Bude ho moderovat Iva Pazderková. Doposud prý nebyl na této stanici realizován takto náročný projekt. Vysílat se bude každý čtvrtek od 14. února. Na konci čeká na vítěze až sto tisíc korun.

10:48 – Celé jaro v úterý a ve středu poběží na Primě Cool Liga mistrů. Programový šéf Vladyka si pochválil její sledovanost, která zvedla sledovanost stanice až o 150 %. Celtic Glasgow – Juventus Turín bude prvním přenosem, který diváci uvidí.

10:46 – Pevnou součástí programy budou filmy, jak ty sobotní, tak i nedělní. Diváci uvidí například snímek Nějak se to komplikuje, Trable v ráji, Conan, Veřejní nepřátelé a Válka bohů. Na Primě Cool se objeví Hanební pancharti, a to ne náhodou. Půjde o narozeninový dárek divákům.

10:45 – Prima bude investovat více do českých filmů. První vlaštovkou je film Martina a Venuše. Půjde o romantickou komedii, která pojednává o vztahu mužů a žen. Kinopremiéra 7. března, na Prima family v dohledné době. Objeví se tu Kristýna Boková a Marek Taclík.

10:42 – 23. března uvidí diváci finále České Miss 2012. Finalistek bude pouze 10. Libor Bouček moderuje, jako potvrzený host je Karel Gott.

10:40 – Režisérem nového pořadu, talk show Polívka na víně, je Zdeněk Zelenka. Objeví se tu například i populární bavič Lukáš Pavlásek známý ze stand up comedy show Na stojáka nebo reklam mobilního operátora T-Mobile.

10:37 – Novou tváří Primy se stává Boleslav Bolívka. Bude tu mít zábavný pořad Polívka na víně.

10:35 – Na Primě family pochopitelně nebude chybět ani Patrička, která se bude vysílat v pondělí po 22. hodině. Zústává i Jan Kraus, v pátek cca. 22:45.

10:34 – Přítomní novináři nepochopili, o čem mají být Vylomeniny, ale má to být prozatím zahaleno mlhou. Diváci ho uvidí v pondělí 21:45.

10:33 – Další novinkou je pořad Vylomeniny. Objeví se v něm Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Měcháček ještě nedávno prováděl na ČT 1 pořadem Můžeme dál?, který nahradil Taxík.

10:30 – Třetí řada Farmáře začíná 28. února ve 20:15. Top Star magazín uvidí diváci každou středu ve 21:45. Další novinkou bude VIP Prosřeno! Objeví se tu například Veronika ŽilkováAgátou Hanychovou nebo Iva Janžurová s dcerami.

10:29 – Co se týká úterků, vrací se Nikdo není dokonalý. Diváci je uvidí ve 20:15. Mezi hosty nebude chybět například Michal David. Moderuje opět Jiří Krampol. Další novinkou bude reality show Farmář hledá žena. Mezi farmáři bude poprvé i žena. V přímém přenosu uvidíme i porod telátka, prozradil Petr Vladyka. Diváky bude provádět herečka a moderátorka Laďka Něrgešová.

10:26 – Prima family má natočeno před vysíláním Cest domů 14 dílů dopředu, prozradil Adamec. Diváci by se neměli dočkat mlácení prázdné slámy, ale naopak budou Cesty domů emočně ještě nabitější. Nová rodina, která se v seriálu objeví, má prý výrazně vstoupit do jeho děje.

10:24 – Za cesty domů nechybí ani režisér Jiří Adamec. Blažek mluví o své nové postavě, která bude prý záporná. Bude představovat policistu, který terorizuje svoji ženu.

10:22 – Přišli herci Cest domů, mezi jinými například Filip Blažek. Probíhají zdvořilostní rozhovory o tom, co diváky čeká a co by pro ně mohlo být zajímavé.

10:20 – První novinkou, ne překvapivě, je další řada seriálu Cesty domů. První díl uvidí diváci 4. února. Novými postavami jsou Lenka Vlasáková a Filip Blažek.

10:18 – Prima chce investovat výše do vlastní tvorby, rozhodla se jít cestou kvality a kupovat kvalitní akvizice. Prima půjde i více do koprodukce český filmů.

10:17 – Konrád si chválí výsledky skupiny za loňský rok. Prima se dočkala nejlepšího výsledku Prima Group co do sledovanosti a i co nejlepšího obchodního výsledku. Prima podle jeho slov meziročně vyrostla o 9 % na 24,2 %. Je důležité, že nám posilují kanály ve skupinách, na které cílíme. Konrád označil Primu za vítěze digitalizace. Jde podle něho o jedinou skupinu, která za poslední tři roky rostla.

10:15 – Dorazil generální ředitel Primy Martin Konrád. Tereza Kostková požádala o aplaus. Kostková od Konráda dostala krásnou kytici. Prý to nebylo ve scénáři. Přichází i programový ředitel Petr Vladyka a šéf Prima On-line Daniel Grunt.

10:14 – Tereza Kostková, coby moderátorka, zahajuje tiskovou konfrenenci a prosí novináře o to, aby se usadili. Následuje nezbytné úvodní slovo.

10:11 – Bulvární a společenští fotografové se vrhnuli na herečku Terezu Kostkovou a vytvořili kolem ní neprostupný hlouček. Tisková konference ale ještě nezačala.

10:09 – Vše se schyluje k tomu, že tisková konference by mohla brzy začít. Sál se plní novináři. Odhadem jich tu může být přibližně padesátka.

Tipy C

10:05 – Jelikož jsme ještě nezačali, řekněme si, kdo je na tiskové konfrenci přítomen. Zahlídli jsme například dosavadního obchodního ředitele Martina Konráda, který od února Primu oficiálně povede, programového ředitele Petra Vladyku a jako vzorná se ukázala herečka Tereza Kostková, která sedí v prezentačním sále snad už od půl desáté.

10:00 – Zdravíme vás z pražského Hotelu Hilton, kde by měla v tuto chvíli oficiálně začít tisková konference skupiny Prima. Zatím se tak ale neděje. Zřejmě se dočkáme akademické čtvrthodinky.

Pozvánka na tiskovou konferenci k jarnímu programovému schématu
Autor: FTV Prima

Pozvánka na tiskovou konferenci k jarnímu programovému schématu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).