Hlavní navigace

Šlágr TV si nechala registrovat svůj název jako ochrannou známku pro celou EU

6. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Program patří zejména u starší generace diváků mezi nejpopulárnější televizní stanice. Do rodiny společnosti Česká muzika patří i nové televize Country no. 1 a TV Písnička.

Začátkem listopadu loňského roku si společnost Česká muzika, provozovatel hudební televize Šlágr, nechal u Úřadu pro harmonizaci na vnitřním trhu (OHIM) zapsat tento program jako ochrannou známku. Zároveň bylo registrováno i logo Šlágr TV. OHIM je orgán, který ochraňuje subjekty před zneužitím v rámci celé Evropy. Důvodem k této skutečnosti je mimo jiné fakt, že Šlágr TV vysílá nejen v celostátním pozemním multiplexu 3 a kabelovýchIPTV rozvodech v České republice a na Slovensku, ale i na satelitu Astra 3B. Tady je její signál v nekódované podobě zachytitelný de facto téměř v celé Evropě.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Šlágr TV zopakovala loňský silvestrovský úspěch: večer se dotahovala i na Primu

Šlágr TV patří zejména u starší generace diváků mezi nejpopulárnější televizní stanice. Program už dvakrát dokázal výrazně bodovat svými Silvestry – v roce 2013 i 2014. Poslední den roku se televize výrazně dotahovala i na českou komerční dvojku Primu. Do rodiny televizních programů společnosti Česká muzika patří také stanice Country no.1 a TV Písnička. Stanice vysílají na stejné programové pozici a o vysílací čas se tak dělí. Country no.1 vysílá v době od sedmé hodiny večerní do sedmé hodiny ranní, ve zbytku času si pak mohou zájemci pustit stanici TV Písnička. Ta se orientuje na nejmladší diváky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).