Hlavní navigace

Šlágr TV pokračuje v expanzi na Slovensku, od srpna bude i v kabelovce UPC

15. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Největší slovenská kabelová společnost zařadí Šlágr TV do svojí programové nabídky za dva týdny. Ve stejnou dobu odstartuje slovenská obdoba Šlágru od televize Joj – Senzi TV.

Těžký souboj o diváky a posluchače lidové hudby na Slovensku svedou televize Šlágr TV a nově vznikající Senzi TV od provozovatele tamní televize Joj. Šlágr TV od minulého týdne vysílá po většinu dne na programové pozici satelitní a kabelové televize Music Box z Košic, od srpna se ale objeví samostatně v nabídce největší slovenské kabelové společnosti UPC. Informoval o tom server Živé.sk. Šlágr TV expanduje na východ od českých hranic na poslední chvíli, konkurenční Senzi TV má zahájit zkušební provoz 1. srpna.

BRAND24

K TÉMATU: Šlágr TV expanduje na Slovensko, o šíření v DVB-T jedná i s Towercomem

Šlágr TV na Slovensku využívá zázemí hudebního vydavatelství Československá muzika ve Skalici, které vlastní majitel České muziky a Šlágru Karel Peterka. Oproti Senzi TV ale bude tato televize na Slovensku dostupná jen přes kabel a satelit. Čtvrtý kanál Jojky oproti tomu míří jako nový celoplošný program do některého z pozemních multiplexů. Cestu do DVB-T má otevřenou i z toho důvodu, že televizní skupinu Joj vlastní majitel operátora všech celoplošncých televizních multiplexů na Slovensku, společnosti Towercom.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).