Hlavní navigace

Skylink zařadí do nabídky kanál QYou, unikátní stanici s internetovým vi­deem

3. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

QYou je nový televizní kanál ve vysokém rozlišení (HDTV) vysílající v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně 7 dní v týdnu, a nabízí obsah, který vznikl výhradně pro internet.

Lucemburská společnost M7 Group působící v zemích Beneluxu, České republice, na Slovensku, v Rakousku a Maďarsku obohatí programovou nabídku o novou tematickou stanici QYou. Firma o tom dnes informovala na svém webu. Kanál QYou bude dostupný prostřednictvím satelitní pozice 23,5 stupně východně, což znamená, že stanice bude součástí služeb CanalDigitaal a Online.nl v Nizozemsku, TV Vlaanderen v Belgii a také nabídky Skylinku na obou trzích naší bývalé federace. QYou je tak dalším kanálem, který je exkluzivně dostupný ze satelitu pouze u Skylinku, podobně jako například stanice Edge.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink vypne definitivně systém CryptoWorks, zasáhne to stovky zákazníků

BRAND24

QYou je nový televizní kanál ve vysokém rozlišení (HDTV) vysílající v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně 7 dní v týdnu, a nabízí obsah, který vznikl výhradně pro internet. Neznamená to ovšem, že jde o videa nahraná na server YouTube, jak už spekulují diskutující na internetových fórech. Obsah pro tento speciální program dodaly například Fox, MTV (Viacom) nebo Lionsgate. Vstup kanálu QYou na satelitní pozici 23,5 stupně východně vnímáme jako první krok k dlouhodobé a úspěšné spolupráci se skupinou M7, uvedl mimo jiné generální ředitel a spoluzakladatel stanice QYou Scott Ehrlich.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11739/V, SR 27500, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).