Hlavní navigace

Skylink překročil hranici 600 000 abonentů

9. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 4. 2009

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink si v průběhu posledních tří měsíců připsala dalších 100 tisíc zákazníků, celkem jich má přes 600 tisíc. Společnost to oznámila prostřednictvím tiskové zprávy. Skylink je jednou ze dvou platforem, které poskytují příjem základních českých a slovenských programů bez měsíčních poplatků. Zároveň je jedinou televizní platformou, která poskytuje televizi ve vysokém rozlišení obrazu HDTV na celém území České a Slovenské republiky.

DALŠÍ INFORMACE: Satelitní Skylink nabídne od dubna minimálně tři nové SD a HD kanály

Počet zákazníků Skylinku stále roste dynamickým tempem. Na oblibě Skylinku mezi zákazníky v České republice a na Slovensku se podílí několik důležitých faktorů. Patří mezi ně zvyšující se povědomost o postupném vypínání analogového pozemského televizního vysílání v ČR a možnost získat s kartou Skylink atraktivní programovou nabídku bez pravidelných poplatků, a to ve špičkové kvalitě díky distribuci přes satelity Astra na pozici 23,5 st. východně,“ uvádí zpráva, kterou nám zaslal Jaromír Glisník, výkonný ředitel provozovatele Skylink v České republice.

BRAND24

K TÉMATU: Jaromír Glisník: Skylink rozšíří HDTV nabídku do několika týdnů

Růst satelitního příjmu v České republice komentoval Glisník i v nedávném rozhovoru pro Digizone.cz. „Zájem lidí, kteří by za běžných okolností neměnili svůj způsob příjmu, je vyvolán obavami, jak budou televizi sledovat. Když si pak u prodejce vyslechnou, jaké alternativy existují, velká část zákazníků zvolí rovnou satelit, aby měla nabídku ve větší kvalitě i šířce, větší flexibilitu a další možnosti. To je určitě hlavní důvod extrémního růstu poptávky po satelitech,“ u­vedl.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).