Hlavní navigace

Skylink přejmenoval základní nabídku Gratis na Digital. Kvůlu servisnímu poplatku

31. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zákazníci i odborná veřejnost považovali název Gratis po zavedení servisního poplatku za zavádějící. “Balíček je ale nadále poskytován bezplatně,” tvrdí Skylink.

Nikoli pod názvem Gratis, ale jako Digital bude nadále nabízet největší česká satelitní služba Skylink základní programovou nabídku s českými a slovenskými televizními stanicemi. “Rozhodnutí jsme učinili na základě doporučení odborné i laické veřejnosti, která vnímala dosavadní název Gratis jako zavádějící,” informoval Michal Kebo ze společnosti Eviso Czech Republic, která zajišťuje pro provozovatele Skylinku a sesterského CS Linku marketing.

BRAND24

K TÉMATU: Skylink a CS Link od září zavedou servisní poplatek 29 Kč u neplacených nabídek

“Tato změna názvu však nic nemění na skutečnosti, že balíček programů Digital je poskytován bezplatně všem uživatelům karet Skylink, kteří hradí Servisní poplatek případně předplatné placených balíčků,” dodal Kebo. Majitel Skylinku, lucemburská společnost M77 Group, už dříve uvedla, že poplatek 29 korun měsíčně, který si bude účtovat od všech zákazníků počínaje 1. září, není za příjem základních programů, ale za zprostředkování satelitního signálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).