Hlavní navigace

Skylink ohlásil vypnutí sportovních přenosů. Nejen pro dnešní večer

24. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Opatření se týká kanálů Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD, a to pro ty z jeho zákazníků, kteří používají karty s regionem Česká republika.

Vypnutí požadují společnosti vlastnící práva pro vysílání vybraných zápasů Ligy mistrů, Evropské ligy a Španělské ligy na území České republiky, protože provozovatelé výše zmiňovaných stanic mají vysílací práva pouze pro území SR.

Vedle dnešního dne, tedy středy 24. února 2016 od 20:25 do 22:50 hod., se opatření týká i čtvrtka 25. 2. 2016 od 20:45 do 23:00 hod. V těchto časech nebudou pro majitele karet s regionem ČR dostupné přenosy fotbalových zápasů Ligy mistrů a Evropské ligy.

Dále nebude pro Česko dostupný zápas Španělské fotbalové ligy vysílaný na stanici Dajto, resp. Dajto HD v neděli 28. února 2016 od 20:25 do 22:25 hod.

Zákazníci Skylinku, kteří používají dekódovací karty na území Slovenské republiky a mají nastaven region Česká republika, mohou problém jednoduše vyřešit změnou regionu v Zákaznické zóně na webu Skylinku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).