Hlavní navigace

Skylink od března mění ceník a zvyšuje měsíční platbu za servisní poplatek

25. 1. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Skylink
Od 1. března vstupuje v platnost nový ceník služeb Skylink, ve kterém dochází ke změně výše servisního poplatku a předplatného tří doplňkových balíčků.

Nemění se cena základních balíčků Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet. Změna ceníku odráží podle vyjádření Skylinku „postupný přesun nákladů souvisejících se satelitním přenosem televizních programů z vysílatelů na naši společnost“. To ve spojení se stále širší programovou nabídkou a přechodem na HD kvalitu vysílání výrazně ovlivňuje naše hospodaření. Skylink zůstává i nadále satelitní službou s nejpříznivějším poměrem ceny a kvality, píše se v tiskové zprávě. Kompletní ceník platný od 1. 3. 2017 ke stažení najdete na webu operátora.

Služba

(Ceny jsou uvedeny včetně DPH)

Pravidelná měsíční platba

Jednorázová platba

na 12 měsíců

Jednorázová platba

na 24 měsíců

Servisní poplatek

79 Kč

(pouze SIPO nebo Inkaso z účtu)

1198 Kč

1895 Kč

Mixbox

165 Kč

1980 Kč

CS Film + CS Mini + Horor Film

131 Kč

1572 Kč

Film Europe + CS TV

152 Kč

1824 Kč

Dekódovacích karet, na kterých je servisní poplatek nebo některý z programových balíčků uhrazen na období delší než do 1. března 2017, se nová výše servisního poplatku týká až od prvního dne následujícího po již předplaceném období. U dekódovacích karet, pro které je servisní poplatek hrazen prostřednictvím pravidelné platby SIPO nebo Inkaso z účtu, se servisní poplatek splatný v měsíci únoru vztahuje už na služby satelitní televize Skylink v měsíci březnu.

BRAND24

Jak uvádí tisková zpráva, „zákazníci, kteří se změnou Ceníku nesouhlasí, mají právo postupovat v souladu s čl. 8.4. Všeobecných obchodních podmínek Skylink a bez jakýchkoliv sankcí smlouvu písemně vypovědět“.

Změny se týkají i pravidel pro dekódovací karty

V souvislosti s požadavky vysílatelů dochází také k úpravě nastavení pravidel pro dekódovací karty v závislosti na místě instalace. Pro místo instalace Česká republika je nově platný výhradně ceník v českých korunách a všeobecné obchodní podmínky pro Českou republiku a analogické situace platí pro slovenské zákazníky. Změnu nastavení místa instalace je možno provést pouze na základě písemné žádosti prostřednictvím kontaktního formuláře na webu Skylinku. Pro dekódovací karty se službou Druhá karta, které jsou určeny pro užívání v jedné domácnosti s hlavní kartou, je místo instalace vždy shodné s místem instalace hlavní karty.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).