Hlavní navigace

Skylink nově zařazuje Mňam TV do balíčku Digital

1. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak jsme už avizovali v článku s Pálem Milkovicsem, ředitelem CE Media, objevuje se kulinářský kanál i u nejvyužívanější domácí satelitní platformy.

Program, který dnes mohou sledovat pouze majitelé placených balíčků, se od dnešního dne, tj. od 1. června, stává součástí balíčku Digital a bude tak dostupný všem zákazníkům Skylinku.

Mňam TV je vysílána v nízkém rozlišení (SD) a MPEG-4, takže je k jejímu sledování zapotřebí HD satelitní přijímač zvládající toto kódování. Zákazníkům se staršími typy přístrojů, které neumožňují zpracovat formát MPEG-4, Skylink doporučuje výběr některého z nových přijímačů.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink uvolní do konce června AMC a Sport 1 a ukončí prodej balíčku Mini

Skylink hlásí nové parametry pro CS Film, na původní pozici ho nahradí AMC

U Skylinku se HD verze Primy love nedočkáte, i v MPEG-4 bude vysílat v SD

Skylink připravil dvě změny. Týkají se i přechodu na MPEG-4

Ze včerejšího článku s Pálem Milkovicsem na téma budoucího rozvoje televizí Mňam TV a Mňau TV a také připravované třetí stanice vybíráme: Novou podobu programu doplní i refresh vizuální identity stanice. Její logo zůstane nezměněné, interní tým si ale pohrál se znělkami, reklamními předěly a dalšími identy stanice. Připravují se samozřejmě i nové pořady, jejich konkrétní podobu ale Milkovics nechtěl komentovat. Jisté je, že od 1. června se Mňam TV stane součástí základní nabídky česko-slovenského satelitního operátora Skylink. 

BRAND24

Doteď byla stanice součástí vyššího balíčku Mini. Změna může souviset i s uvedením nového ceníku, který začne u Skylinku platit k 1. červenci a v jehož rámci Skylink už možnost předplacení balíčku Mini zrušil. O zařazení stanice Mňau TV do základní nabídky Skylinku se v současnosti jedná.

Balíčky Digital a Digital HD obsahují všechny základní české a slovenské programy, z nichž je už většina vysílána v HD kvalitě, tedy ve vysokém rozlišení. Podmínkou příjmu programů je u platformy Skylink uhrazení tzv. servisního poplatku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).