Hlavní navigace

Satelitní služba Skylink má po necelých pěti letech milion a půl aktivních karet

10. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 8. 2011

Satelitní služba Skylink dosáhla k dnešnímu dni milion a půl aktivních zákaznických karet v České republice a na Slovensku. Zástupci operátora to dnes oznámili prostřednictvím tiskové zprávy. Hranice milionu aktivních karet bylo dosaženo před rokem, konkrétně 7. dubna. Na další půl milion zákazníků, respektive karet, musel Skylink čekat přesně 468 dní.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní Skylink prodlužuje akci s bonusy pro karty Výměna. Prý naposledy

Podařilo se nám významnou měrou přispět k úspěšnému průběhu digitalizace televizního vysílání. Děkujeme našim zákazníkům za jejich přízeň a našim programovým, technickým a obchodním partnerům za podporu. Úspěch Skylinku je také jejich úspěchem, netajil se při této příležitosti spokojeností Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která je zástupcem Skylinku v České republice. V České republice má satelitní služba 945 tisíc aktivních karet a na Slovensku 555 tisíc. Velkou většinu této cifry však tvoří karty se základní (neplacenou) nabídkou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).