Hlavní navigace

Skylink: Karty se systémem CryptoWorks čeká v budoucnu výměna

4. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 11. 2010

Zákazníci, kteří mají pouze kartu CryptoWorks, se dočkají v budoucnu její výměny. V pokračování rozhovoru pro server satCentrum.com to přiznal výkonný ředitel společnost TradeTec, která v tuzemsku zastupuje satelitní službu Skylink, Jaromír Glisník. Každou kartu CryptoWorks, kterou dnes prodáme, čeká v nejbližších letech výměna. Nedokážu si představit operátora, který by s klidným svědomím v roce 2013 provozoval systém CryptoWorks s velkým počtem aktivních karet, uvedl Glisník.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Šéf Skylinku: Satelit nabídne čím dál tím více programů v normě MPEG-4

Nákup téměř sto tisíc karet CryptoWorks, kterou provedla v minulých dnech společnost Media Vision, provozovatel konkurenčního CS Linku, vidí šéf Skylinku jako z nouze ctnost. Poslední objednávky na karty CryptoWorks přijímá Irdeto do konce letošního roku. Po Novém roce se už karty objednat nedají, konstatoval Glisník s tím, že právě systém CryptoWorks se do budoucna stává neperspektivním. Je to holá realita vyvolaná rozhodnutím společnosti Irdeto podporu tohoto systému ukončit, dodal Glisník.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).