Hlavní navigace

Show Česko Slovensko má talent klesla pod osm set tisíc diváků

22. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 11. 2010

Vůbec zatím nejhoršího výsledku dosáhla včera televize Prima se svou talentovou show Česko Slovensko má talent. Přesto, že česká komerční dvojka se snaží navodit svými tiskovými zprávami dojem, že tento formát je na její obrazovce úspěšný, pravda je taková, že jeho sledovanost stále klesá a podíl na divácích (share) se dokonce včera dostal pod dvacet procent.

BRAND24

TABULKA: Vývoj sledovanosti talentových show na Nově a Primě

Nedělnímu prime timu, hlavnímu vysílacímu času, vládl nadále cyklus detektivních povídek Ach, ty vraždy! na ČT 1 v hlavní roli s Jiřinou Bohdalovou. Poslední díl přilákal k obrazovce v cílové skupině D 15+ 1 239 tisíc diváků. Se sledovaností naopak může být spokojena televize Nova u talentové show Talentmania, která bývá hanlivě označována jako kopie formátu Primy. Včera však česká televizní jednička dosáhla raketového růstu o 213 tisíc diváků – týden před tím jich byl rovný milion. Sledovaností se tak Nova těsně přiblížila k ČT 1. Diváky pravděpodobně nalákala moderátorem Leošem Marešem oblečeným do hovězího masa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).