Hlavní navigace

Seznam Zprávy: nastupuje řada dalších posil, včetně moderátorů

17. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po příchodu Filipa Horkého a Tomáše Svobody z DVTV nastupují do zpravodajské redakce Seznam.cz další zaměstnanci.

Rozšiřuje se tak o nové dramaturgy, editory, moderátory, ekonomické, sportovní, investigativní či politické reportéry. Mezi jinými přichází Blanka Kubíková, která v minulosti spoluvytvářela ranní vysílání ČT. V Seznam Zprávách zodpovídá za rozvoj lifestylových pořadů.

Mezi novými editory je nyní Jan Stránský (dříve z vydavatelství Mafra), který má za úkol budovat a řídit síť krajských zpravodajů, Vedran Kovačevič (Prima, nyní editor lifestyle obsahu) a Karel Dlabač. Ten je jako režisér nebo kreativní producent podepsán pod řadou televizních projektů a dříve pracoval jako vedoucí editor večerních zpráv TV Barrandov.

NAPSALI JSME: Nová mobilní aplikace Seznam Zprávy sbírá videopříspěvky uživatelů

Seznam Zprávy končí se start-upovým provozem a ohlašují nové pořady

Rozhovor s Filipem Horkým původně z DVTV, za chvíli už ze Seznamu

BRAND24

Do Seznam Zpráv také nastupují sportovní reportér Luděk Mádl (vydavatelství Economia) a Michaela Ryšavá, která přechází z deníku MF Dnes. Mezi příchozími je i několik moderátorů: Tomáš Vzorek známý z obrazovky veřejnoprávní stanice ČT24 rozšiřuje tým živého vysílání. Helena Šulcová (Český rozhlas) pak bude moderovat nový diskusní pořad, do kterého mají být zapojeni i diváci.

K Seznamu přechází také Ivana Navrátilová, předtím jedna z tváří Studia 6 na ČT, která má za úkol tvořit a moderovat obsah zaměřený na životní styl. Poslední posilou je Markéta Bidrmanová, původem ekonomická redaktorka ČRo Plus. V Seznam.cz bude připravovat ekonomickou verzi pořadu Duel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).