Hlavní navigace

Seriál Vyprávěj má nový web, v pátek startuje na ČT 1 jeho druhá řada

31. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 8. 2010

Česká televize zprovoznila nové internetové stránky seriálu Vyprávěj, jehož druhou řadu začne v premiéře vysílat tento pátek od 20 hodin. Serveru DigiZone.cz to sdělil výkonný ředitel divize Nová média ČT Milan Fridrich. Nově je možné seriál najít i na zjednodušené adrese www.vypravej.cz. Na webu je nově kompletní videoarchiv seriálu: všechny díly zdarma online ve formátu Flash i Windows Media, nové díly zařazujeme ihned s uvedením na televizní obrazovce, sdělil Fridrich.

K TÉMATU: Podzim na ČT: Další řady StarDance a Vyprávěj, nový seriál Kriminálka Staré město

Každý den se na stránce seriálu Vyprávěj na Facebooku objevují také informace ze zákulisí od scénáristy a na webu ČT Vyprávěj „vtipné klapky“ od režiséra Bisera Arichteva. Novinkou jsou také instruktážní videa, jak se co dříve dělalo. Jsou dělaná vtipnou formou exkluzivně pro web Vyprávěj. Nová je také retrokalkulačka – interaktivní aplikace, která slouží ke srovnání cen produktů k dnešním cenám, přiblížil Fridrich.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Druhou řadu seriálu Vyprávěj nakonec ČT odvysílá v HD kvalitě

Unikátní archivní videa také mapují formou časové osy historické okolí seriálu po jednotlivých letech s rozčleněním do několika kategorií. Návštěvníci také mohou soutěžit o to, zda poznají seriálové hvězdy na fotografiích z dětství a poslat virální pohlednici – elektronické přání s Alexandrem Hemalou. Na konec září připravuje divize Nových médií on line hru pro fanoušky seriálu Vyprávěj.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).