Hlavní navigace

Seriál TV JOJ Panelák míří pravděpodobně na Primu

29. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 9. 2008

Tak jako mají Češi svou oblíbenou Ulici na Nově, mají Slováci na TV JOJ Panelák. A právě tento seriál míří od našich sousedů k nám. Zatím není jasné, na které z televizí se objeví, ale dá se počítat s tím, že půjde o komerční dvojku Primu. Ta už totiž v minulosti s TV JOJ na několika projektech spolupracovala. Této informace si všiml slovenský server Mediálne.sk. Můžeme potvrdit, že zanedlouho se denní seriál Panelák objeví na jedné z českých televizí, uvedla na webu slovenská komerční dvojky její mluvčí Tatiana Tóthová. Zároveň dodala, že se bude dabovat do češtiny.

Tóthová sdělila, že se kromě Paneláku uvažuje v Čechách o zakoupení dalšího seriálu z TV JOJ, ale zatím není známo jakého. Jak však uvádí server Mediálne.sk, oblíbený slovenský seriál se v programových plánech Primy na nejbližší dva týdny nenachází. Pokud se bude skutečně vysílat Panelák na Primě, jak portál tipuje, je otázkou, jak moc bude nakonec úspěšný. Např. TV JOJ začala koncem srpna vysílat českou Ošklivku Katku, ovšem krátce po slovenské premiéře ji poslala pro nízkou sledovanost zpět do Česka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).