Hlavní navigace

Seriál HBO Terapie se bude vysílat i v Polsku, ve vlastní verzi

6. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 10. 2011

UVNITŘ VIDEO S velkým napětím je očekávaný první původní seriál HBO Terapie nejen v České republice a na Slovensku, ale také v Polsku. Zde se bude vysílat pod názvem Bez tajemnic (Žádné tajemství) a stejně jako u nás půjde o první seriálovou produkci stanice na tamním trhu. První díl je připravený pro diváky s týdenním zpožděním oproti České republice – v pondělí 17. října od 20:10.

BRAND24

K TÉMATU: HBO posiluje vlastní českou tvorbu. Přichází s původním seriálem Terapie

V hlavní roli seriálu Bez tajemnic se představí herec George Radziwilowicz, který taktéž bude představovat postavu psychoterapeuta, který se setkává s pěticí svých pacientů. Je uznávaným odborníkem v oboru, ale i on sám se musí potýkat s nástrahami profesního i soukromého života. Polské HBO líčí seriál na svém webu jako poutavý, morálně odvážný a velmi emocionální příběh a je možné, že se v něm divák i sám najde. Vysílání vlastní verze seriálu Terapie u našich severních sousedů potvrdil serveru DigiZone.cz i viceprezident pro program a nákup pořadů HBO Ondřej Zach.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).