Hlavní navigace

Sedmý kanál Novy se bude jmenovat Telka, jako někdejší projekt Radima Pařízka

26. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Původní Pařízkův projekt byl jakousi přípravou na realizaci televize Pohoda. Úspěšného podnikatele a Novu nyní pojí šíření nových kanálů Fanda a Smíchov v rámci multiplexu 4.

Nova rozhodla o jménu svého sedmého kanálu, který odstartuje v únoru. Stanice ponese označení Telka. Serveru iHNED.cz to potvrdil generální ředitel Novy Jan Andruško. Ten už dříve pro redakci našeho webu uvedl, že program by měl být spuštěn okolo 4. února 2013, tedy data, kdy tato mediální skupina oslaví 19. narozeniny svého hlavního programu. Právě Telka má být příjemným dárkem pro diváky k tomuto výročí. Další informace však Andruško ke startu nového kanálu neuvedl.

BRAND24

Z ARCHIVU: Radim Pařízek pohřbil projekt televize Telka. Dnes by už neměl smysl

V minulých dnech se médiích objevila informace, že by mohlo jít o takzvanou time-shift verzi hlavního kanálu, tedy, že by se zde se zpožděním objevily pořady hlavní Novy. To ale Andruško odmítl. Telka bude neplaceným kanálem. Primárním způsobem její distribuce má být multiplex 4 podnikatele Radima Pařízka. Ten chtěl v minulosti projekt Telky realizovat. Mělo jít o jakousi přípravu spuštění jeho vlastní televizní stanice Pohoda. Ta narozdíl od Telky již vysílání a její program je složen z magazínů, reportáží a rockových klipů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).