Hlavní navigace

Satelitní UPC Direct nabízí na Astře kompletní balík programů MTV

7. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 7. 2010

Satelitní platforma UPC Direct se včera obohatila o program MTV Music. Znamená to, že nyní je zákazníkům tohoto paketu dostupná stejná nabídka jako těm, kteří si pořídí předplacenou kartu MTV Unlimited. Vedle programů MTV Hits, MTV Rocks, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic, je to nově právě MTV Music. Na tuto skutečnost upozornil včera jako první server DigiZone.cz ve svém diskusním fóru.

ČTĚTE TAKÉ: VH1 posílá do Evropy propadák. Novou sérii Jessicy Simpson

Největším překvapením je však u tohoto programu skutečnost, že ho platforma UPC Direct nabízí pouze na pozici, ze které se stěžuje, tedy na 19,2 stupních východně. Na satelitech Thor (pozice 1 st. západně) zatím tento program dostupný není. Zanedlouho přitom UPC Astru úplně opustí a bude nabízet služby pouze na nové pozici. Program MTV Music vysílá čtyřiadvacet hodin denně bez reklam a moderátorských vstupů pouze proud hudby. Kanál je možné naladit na těchto parametrech: 11973/V, SR 27500, FEC 3/4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).