Hlavní navigace

Satelitní T-Mobile televize má klon na Slovensku: SatTV Extra od Orange

26. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Mobilní operátor Orange, který dosud nabízel vlastní IPTV službu, se stejně jako český T-Mobile spojil se Skylinkem, ale doplnil ho ještě videotékou od Topfunu

„Novou“ satelitní službu nabízí ode dneška slovenský mobilní operátor Orange. Stejně jako český T-Mobile se spojil se satelitním Skylinkem a přeprodává jeho nabídku pod vlastním názvem SatTV Extra. V ní kombinuje výhody satelitní televize a digitálních televizních služeb přes internet. „Za měsíční poplatek 10,99 euro (asi 275 korun) umožní sledovat 24 satelitních programů služby Skylink a dalších téměř 90 volně šířených programů ze satelitu,“ upozorňuje firma.

K TÉMATU: Deset slovenských televizí lze zdarma sledovat na iPhonu a mobilech s Androidem

Internetový archiv navíc obsahuje vysílání 14 televizních stanic až sedm dní zpětně. „V měsíčním poplatku navíc získají zákazníci Orange každý měsíc také přístup k 50 filmům internetové videotéky Topfun. Součástí služby je též placený přístup ke stovkám dalších titulů Topfunu,“ dodal Orange. Padesát filmů měsíčně nabízí Topfun samostatně v rámci vlastní nabídky Topfun Start za 49 korun měsíčně, tato částka tedy bude součástí měsíčního poplatku za SatTV Extra.

ČTĚTE TAKÉ: Topfun vstupuje do televizorů Panasonic, Philips, Sharp, LG, GoGen a Hyundai

BRAND24

Součástí služby je i internetový set-top-box se satelitním tunerem, který operátor při podpisu smlouvy na jeden nebo dva roky pronajímá za poplatek 1,99 eura měsíčně (asi 50 korun). Celkově tedy služba vyjde na 325 korun měsíčně, ale klienti zároveň dostanou bezplatný přístup k mobilní verzi služby pro chytré telefony, tablety a počítače. Pro využívání internetové části SatTV Extra je třeba připojení o minimální rychlosti 2 Mbit/s. Internetové služby lze objednat i samostatně bez satelitní televize.

„Naše pětileté zkušenosti na trhu digitální televize potvrzují, že i Slováci chtějí být pány svého času a televizi chtějí sledovat po svém. Přinášíme službu, která jednoduše a s minimálními náklady zpřístupní interaktivní televizní funkce prakticky každému s běžným internetovým připojením a i mimo pokrytí naší optické sítě, jejímž prostřednictvím si dokáží vylepšit každou obyčejnou televizi,“ vysvětlila důvody zavádění nové služby manažerka oddělení fixních služeb společnosti Orange Slovensko Martina Králová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).