Hlavní navigace

Satelitní služby CS Link a Skylink se prozatím nespojí

1. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 10. 2011

V dohledné době nehrozí, že by se satelitní služby CS Link a Skylink spojily a vytvořily tak společnou platformu, která by měla pod sebou více jak dva miliony aktivních zákaznických karet. V rozhovoru pro server satCentrum to uvedl Kees Fäber z mediální skupiny M77 Group, jež nyní oba operátory vlastní. V současné době budou působit obě platformy pod svou vlastní značkou, uvedl Färber.

K TÉMATU: Vlastník CS Linku potvrdil koupi Skylinku. O jejich spojení se nezmínil

Do budoucna však není vyloučeno, a bylo by to vzhledem i k záměrům vlastníka obou služeb logické, že se CS Link a Skylink spojí. Pro tuto chvíli máme dvě značky, budou existovat, ale samozřejmě už jsme si pro přehled udělali preference, konstatoval Färber. Překvapivé je však jeho vyjádření v oblasti dalších plánů a možné expanze. Kees Färber uvedl, že do budoucna by měli oba operátoři nabízet nové služby, jako je například přístup k internetu a telefonie a také video na vyžádání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).